ONDERWIJS
Onderwijs en gezondheidzorg vormen het fundament voor een gezonde samenleving en economie. Nieuwe inzichten dwingen en verleiden tot onderwijs vernieuwing. Internet maakt een ongekende hoeveelheid informatie beschikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Toch richten we onderwijs grotendeels al honderd jaar ongeveer hetzelfde in. Hoe zou het anders kunnen?

Goede vragen, nieuwe antwoorden
Hoe vinden we opnieuw de rol van technologie met aandacht voor menselijke behoeften uit? Hoe bewaken we de ontwikkeling van relaties en moreel kompas? Hoe vergroten we ons vermogen om te gaan met snelle veranderingen in maatschappij, economie en wetenschap? Hoe komt talent het best tot bloei en kunnen we als regio of land uitblinken? Waar zien we nu al initiatieven die verder bouwen aan de kracht van het individu en tegelijk de zorgzaamheid van het collectief voeden?

Verandering realiseren
Creative Power werkt graag mee aan het realiseren van het best mogelijke onderwijs van vandaag: high tech en high tough. Dat kan als professional, leiding van een onderwijsinstelling maar ook als groep organisaties.

Excellent Mensgericht Onderwijs (Prezi) >>