BEGELEIDING & KEYNOTES
Grenzen verleggen!

🌟💼✨ Ontdek #chatgpt: de digitale assistent die je werk transformeert!

🚀 We introduceren ChatGPT, de digitale assistent die jou helpt om kwalitatief hoogstaand werk te leveren met minder moeite en tijd. Of je nu een beleidsnota moet schrijven, een heldere e-mail op B1-niveau wilt opstellen voor inwoners, of een complex probleem moet analyseren, ChatGPT maakt het eenvoudiger.

🔧 Schrijf je in voor een uur persoonlijke begeleiding of een Werkplaats met collega’s en ontdek hoe ChatGPT jouw werk kan transformeren. Leer de ins en outs, en ontdek welke vragen effectief zijn. Tijdens de sessies kun je direct aan de slag met ChatGPT4 en vragen stellen over de implementatie. En het mooie is: je kunt ondertussen doorwerken aan je to-do lijst en blijven bijdragen aan het geluk van de samenleving😉.

📩 Geïnteresseerd in het vereenvoudigen van je werk met ChatGPT? Reageer wat je graag wil met jim@creativepower.nl of kijk hier voor mogelijkheden en prijzen

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Verandering Realiseren
Veel leiders en professionals kampen met stevige veranderingen en een nogal dwingende organisatiecultuur. Om daar merkbaar beter mee om te gaan kun je een workshop plannen. Je werkt met een nieuwe manier om te helpen realiseren wat ertoe doet, maakt commitment duidelijk met hoofd, hart en voeten en neemt samen invloed over werk en waarde.
U kunt hier meer informatie aanvragen.
Hier vindt u enkele voorbeelden uit de praktijk.

Verbeterprogramma Samen Verschil Maken
Voor elke organisatie die doelgericht en merkbaar wil verbeteren, ontwikkelden we het programma Samen Verschil Maken (SVM): een waarborg voor vernieuwend leiderschap, directe oplossingen en een open, effectieve samenwerkingscultuur. Hiermee bieden we een krachtig antwoord op de groeiende vraag naar o.a. zelfsturing in teams, procesoptimalisatie en een groter probleemoplossend vermogen bij klantvragen.
.

Meer Keynotes & Workshops >>